Reviews


4 sterren na 1510 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles ging prima em was erg lekker Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-12-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Toch te vroeg terwijl ik had doorgegeven niet eerder te komen. Eten was niet zo warm. Bij bestellen op de site kan je bij de gerechten niet zien wat het inhoudt Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-12-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten. Alles goed warm en keurig in aparte bakjes! 7-12-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
De bestelling kwam 45 minuten te laat! 7-12-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
De bestelling werd erg laat afgeleverd, maar het eten was goed warm en heel erg lekker: rendang, bumbu bali en babi ketjap met bijgerechten. 5-12-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3-12-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Al zolang als wij bestellen en dat is al heeeel veeeel jaar super goed lekker dikke 10 3-12-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten! Dank jullie wel. We waren wel benieuwd hoe de gerechtjes heetten. 3-12-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 2-12-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 2-12-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1-12-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1-12-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Website geeft bij de bestel opties weinig informatie over de gerechten, dat is een minpuntje. Het eten is absoluut fantastisch!! 30-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Op de website konden we kiezen voor bezorging om 19.30. Na het plaatsen van de bestelling en betaling werd telefonisch medegedeeld dat de bezorging een uur later (half negen) zou plaatsvinden. Als dat tijdstip op de website duidelijk was geweest hadden we vermoedelijk een andere keuze gemaakt nu was er betaald en zaten we eraan vast. Ik heb dat als onplezierig ervaren. 29-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
29-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Prima service en, lekker eten! 28-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Fantastisch zoals altijd: heerlijk gegeten en superservice en vriendelijkheid. Ik wil jullie de hoogste score geven, maar de 'sterretjes' blokkeren bij 4 ipv 5 sterren, die ik graag zou geven. 28-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vroeger was de saus van de tahoe telor veel lekkerder,nu smaakt t bijna hetzelfde als saté-saus. Komt die vorige saus nog terug? Verder was het heerlijk! 26-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 25-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd weer prima gegeten! 24-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Op afgesproken tijd geleverd. Heerlijk gegeten. 24-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het eten werd iets vroeger geleverd dan verwacht en zoals we inmiddels gewend zijn was alles super lekker. Helemaal goed! 24-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Het is wel apart dat je de mail met de vraag of je een review/beoordeling wilt schrijven eerder krijgt dan je eten. 24-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
23-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
21-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Uitstekend 21-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
19-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
19-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk eten, duurde wel lang voordat het kwam 19-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Als van ouds Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 18-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We hebben weer heerlijk gegeten! 17-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Op de website verwachtte ik een “ja, we bezorgen de bestelling graag op uw adres” en ook zou ik graag zien waar de rijsttafels uit bestaan. Het eten, de service. Perfect! 17-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Als altijd weer heerlijk 16-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Op zondag is de bezorgtijd altijd wel heel erg lang maar, het is zeker de moeite waard. De Saté is heerlijk zoals Indische saté moet zijn! 12-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Fantastisch zoals tijd. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Fantastisch Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Prijs in verhouding qua gerecht Nasi goreng Java erg duur, bakje nasi met geb eitje, klein bakje komkommer op zuur en klein bakje met 3 garnalen, zakje kroepoek voor €15, veel is t niet. Wel smaakvol maar t geld zeker niet waard. Jammer hoor, want er zijn restaurants waar je met €15 echt veel meer krijgt. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Let op dat de babi kecap niet te veel vet aan het vlees krijgt, dat is minder lekker en minder gezond 10-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
ze vonden het voldoende. hebben het wel eens beter gehad. maar dat kan ook aan de keuze van de gerechten liggen. wilt u de rekening opsturen? 7-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Smaak was heerlijk, wel een half uur later dan afgesproken dus eten moest de magnetron in 6-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles was weer o.k Groet Rinus 5-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Prima verzorgd! 1-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1-11-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
31-10-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Uitsteken d 30-10-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
30-10-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
30-10-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
prima ,snelle bezorging 30-10-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
29-10-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 28-10-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 28-10-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk eten, nog steeds goed warm, heel fijn! 27-10-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
24-10-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
24-10-2018
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
23-10-2018