Reviews


4 sterren na 1612 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk 15-2-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
15-2-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Nette service. 14-2-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer heerlijk gegeten. Persoonlijk vond ik de babi kecap wat te droog, niet mals zeg maar, de smaak was verrukkelijk. 13-2-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
11-2-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11-2-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Goed warm bezorgd en heel lekker! Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 10-2-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Werkelijk verrukkelijk gegeten. Genoten !! Complimenten. Tot de volgende keer !! Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 10-2-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De gratis KRUPUK moet jullie weggooien, is taai en oud. Is wel jammer. Wij eten altijd heerlijk bij jullie, maar nu was het eten niet echt warm. Maar lauw, jammer dan. 8-2-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Duurt veel te lang! Eten is heerlijk en besteller vriendelijk 6-2-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6-2-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Bezorgservice en kwaliteit prima. Jammer dat de uitleg over de gerechten niet werkte, het was voor ons een gok wat we precies bestelden, kan beter! 5-2-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wij bestellen hier regelmatig, en gaan af en toe ook in het restaurant eten, zegt denk ik genoeg. 4-2-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk! Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 3-2-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
I'm still waiting for my order. 2-2-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Super lekker eten! :D 2-2-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1-2-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten. Tot de volgende keer !!! 1-2-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1-2-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
29-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 27-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vriendelijk te woord gestaan en snelle service! Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 27-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 27-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 27-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekerder als ooit tevoren Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 27-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
26-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Mooi op tijd afgeleverd 25-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer een heerlijke rijsttafel gebracht door een superaardige bezorger. Service with a smile πŸ‘πŸ’ 25-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Rendang was vandaag iets te zout ! Maar verder uitstekend eten ! 25-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Goede kwaliteit, we hebben echt zitten smullen van al het lekkers 24-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Als altijd het allerlekkerste Indische eten in Leiden! Ik heb weer genoten :) De bezorging laat ook niets te wensen over, mooi op tijd en superblij dat ik zelf de deur niet uithoef in deze kou! 23-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
23-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
23-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het eten is altijd uitstekend en lekker warm 22-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk eten. Prima service!! Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 20-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 20-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 20-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 20-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 20-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heb online besteld, kreeg echter geen 5% korting. Nagevraagd toen er gebeld werd dat bestelling later geleverd zou worden. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 20-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
17-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
16-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zeer snel en vriendelijk. Maar vooral erg lekker!! 16-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
het was prima te eten. HEERLIJK 15-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Werd wel erg laat bezorgd Afgesproken tijd was 19.30-19.45 Geleverd om 20.10 Eten was ook niet heel warm meer 14-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Eten was een half uur eerder dan besteld, gelukkig waren we net thuis. Heerlijk gegeten zoals altijd. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 13-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 13-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Hete was weer heerlijk, al zijn de sperzieboontjes zijn voor mij altijd wat te pittig. De bestelling was deze keer zelfs vroeg😊 Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 13-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd lekker 11-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was heerlijk! Goed op tijd bezorgd, ook fijn! 11-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snap er niets van. Zijn die gouden sterrren goed of die grijze? Enige uitleg zou fijn zijn. Tip: voeg bij gerechten op bestelpagina een beschrijving toe. Nu staat er alleen een naam en moet je raden wat je bestelt. Ayam praka surakarta. Tsja.... 10-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
8-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Op tijd! en heel lekker .... 7-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We hebben heerlijk gegeten, keurig op afgesproken tijd bezorgd Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 6-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Had iets warmer gekund Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 6-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles was weer prima!! Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 6-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Jammer dat het eten niet heet/warm was maar juist lauw. Desalniettemin was het wel heerlijk! Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 6-1-2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd top !! Ik bestel vaak de Soto soep. Soms word het eitje, de rode peper of citroen vergeten. Maar alsnog altijd tevreden bij Surakarta !! Ik ken geen beter bezorg restaurant in Leiden. 10/10 Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 6-1-2019
Surakarta Express 4 sterren na 1612 reviews
Surakarta Express